• החופש לבחור בבריאות

קציצות עדשים -מתכון ל 20 קציצות

קציצה היא מנה שקל לאכול, המרקם של קציצה כייפי וכל מה שצריך הוא להחליט איזה סלט מתאים בצד. להלן מתכון קציצות עדשים, סויה וירקות שיעשה לנו תיאבון בריא.

קציצות עדשים -מתכון ל 20 קציצות

רכיבים:

חצי כוס פתיתי סויה או 1 חבילת טופו

כוס עדשים חומות או ירוקות מבושלות במים ומסוננות לאחר בישול. 1 סלק

1 גזר

1 בצל

4 פטריות

1 קולרבי 1/2 כפית מלח

פלפל שחור גרוס 2 שיני שום 2 כפות זרעי פשתן 1 כפית טימין או זעתר

1 כפית פפריקה 3 כפות רוטב סויה 1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה: 1. לטחון את כל הרכיבים והתבלינים במעבד מזון.

2. להעביר את התערובת לקערה גדולה.

3. ליצור קציצות בגודל אחיד. כל קציצה 100 גרם (חצי כוס).

​4. לבשל או לאפות את הקציצות עם מינימום שמן


שיטות בישול:

"על האש"- חשוב לא לשרוף!!!

מחבט- טפלון ללא שמן, או ממש קצת שמן עד להשחמה.

תנור- להניח על נייר אפייה ולאפות ב 200 מעלות לרבע שעה.


בתיאבון! שיקמה הדיאטנית

4 צפיות
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

המוצג באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי או רפואי.

טיפ בריא כל רבעון