top of page
  • תמונת הסופר/תהחופש לבחור בבריאות

טורטייה משוגעת

עודכן: 11 בפבר׳ 2020

מכירים את האשליה הזאת של ארוחה בקטנה? טורטייה היא מאכל שעושה לדעתי אשליה כזאת, אני מכניסה לקטגוריה הזאת גם את המצות של פסח, הביסקוויטים שבאוטו שלי, העוגיות במשרד שלך, הסושי האחד הזה שחשבתי שיש לי מקום בשבילו בבטן. אבל למרות הדקיקות טורטייה סטנדרטית = שווה מבחינה קלורית לשתי פרוסות לחם.


האם משנה איזה טורטייה לבחור? בעיקרון מומלץ לאכול טורטייה מקמח תירס, במיוחד אם צורכים הרבה לחם בדרך כלל. מי שרוצה לשבוע מטורטייה אחת? ניתן להוסיף כמה שיותר ירקות ליד המנה. הירקות היקרים משביעים ומעניקים נפח למנה.


גירסת MIX


רכיבים לממרח:

כוס גרגירי חומוס מבושלים

גזר מבושל, מי שאמיץ יכול להוסיף סלק

מיץ מחצי לימון או רבע כפית לימון כבוש

שתי כפות פשתן

כף טחינה

פלפל מלח


רכיבים לגירסת MIX:

טורטייה מקמח תירס

כף ממרח שהכנו

כף אבוקדו

שעועית מבושלת ברורב עגבניות

ברוקלי, עגבנייה ועלי רוקט


אופן הכנה

1. להכניס לבלנדר את גרגירי החומוס, גזר מבושל, שום, מיץ לימון ותבלינים. אפשר גם למעוך במזלג את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם של ממרח.

2. למרוח את הממרח וכף אבוקדו על טורטייה

3. להוסיף ירקות, שעועית והרגשה טובה, לעטוף באהבה

4. לחתוך את הטורטייה במרכז לשני חלקים ולמצוא מישהו שרוצה לאכול איתנו חצי עכשיו וחצי אחר כך :).

5. לאכול ברוגע עם מוסיקה נעימה


בקרוב אוסיף גירסא מקסיקנית, גירסת פסטו וגירסת מוקפץ תיאלנדית


שיקמה הדיאטנית

מאמנת כוח מוח

11 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page