top of page
  • תמונת הסופר/תהחופש לבחור בבריאות

קציצות פראסה בסטייל

עודכן: 11 באפר׳

הכרישה היא אחד מחומרי הגלם המיוחדים, החלק הירוק של הפראסה משמש לתיבול חילבה, והחלק הלבן מצוין לקציצות. אבל אסור לנו לשכוח שקציצות לא צריכות להיות רק ירק ופירורי לחם. מומלץ לנסות להוסיף טופו או לפחות זרעי פשתן.


רכיבים: 1 חבילת טופו

1 גזר 2 כרישה

1 בצל

2 כוסות קמח חומוס או שילוב כמה סוגי קמחים

פלפל שחור גרוס 2 שיני שום 2 כפות זרעי פשתן 1 כפית טימין או זעתר

1 כפית פפריקה 3 כפות רוטב סויה 1/2 כפית כורכום


אופן ההכנה:

1. לטחון או לחתוך את הכרישה ולחלוט במים חמים להוצאת המרירות

2. לטחון או לחתוך בפומפייה את כל הרכיבים והתבלינים במעבד מזון, להעביר את התערובת לקערה גדולה.

3. ליצור קציצות שטוחות או עגולות בגודל אחיד. מרקם הקציצה צריך להיות כמו כדור שוקולד, אם היא לא מוצקה וניתנת לפיסול להוסיף עוד קמח עד לקבלת מרקם של פלסטלינה.

​4. לבשל את הקציצות עם מינימום שמן במחבט- טפלון. או בתנור- על נייר אפייה ולאפות ב 200 מעלות לרבע שעה- עשרים דקות.

5. להכין ירקות חתוכים וליצור ארוחה מאוזנת


בתיאבון! שיקמה הדיאטנית

16 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page